nieuws

Aanmelden competitieseizoen voorjaar 2024.

Hoewel de huidige teams halverwege zijn in de competitie, wordt het ook alweer tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen.

Vanaf eind januari/ begin februari begint het nieuwe voorjaarsseizoen 2024 van de NTTB Noord competitie weer.  En aanmelden hiervoor kan nog tot begin december.  Dus lijkt het je leuk om naast de clubavonden ook nog wedstrijden te spelen? Laat het ons dan weten.

Iedere competitieklasse bestaat uit ongeveer vijf of zes teams van verschillende verenigingen uit de regio die het tegen elkaar opnemen. Wedstrijden worden doorgaans op werkdagen in de avond gespeeld, met soms een uitzondering op de zaterdagmiddag.  Dit hangt mede af van wanneer een club de zaal beschikbaar heeft.

Op dit moment heeft TTV DETAC een vierde klasse en een tweede klasse team. Iedereen kan zich aansluiten, de teamindeling gebeurt in principe op basis van speelsterkte.
Mochten er meer spelers bijkomen dan kan het ook zijn dat er een team (bijvoorbeeld in de 5e/6e klasse) bijkomt. Het is maar net hoe het uitkomt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *